Head Chef

Til jij de keukens van drie (of vier?) frisse horeca-concepten naar het volgende level? Ga overkoepelend te werk als Head Chef voor Stadscafé Spijker, Thomas Eindhoven, de Diner Domes en…

    • Je bent eindverantwoordelijke voor het reilen en zeilen van beide keukens

    • Culinair inspireren: je komt met verfrissende ideeën

    • Overkoepelend managen, maar ook de operatie induiken waar nodig

    • Personeel inwerken, aansturen en enthousiasmeren

    • Vernieuwen van de menukaarten en waarborgen van de kwaliteit

    • Controleren en perfectioneren van het inkoopproces waarbij je kritisch bent op de kosten

    • Je bent veel bezig met de smaak, opmaak en portionering van de gerechten

    • Je pleegt dagelijks overleg met de COO en wekelijks met de CEO en CFO en hebt daarmee en plek aan tafel van het MT

    • Een goed salaris tussen de € 4.200 en € 4.500 bruto op basis van jouw kennis en ervaring

    • Een uitdagende functie waarin je écht van toegevoegde waarde bent

    • Veel verantwoordelijkheid en ruimte om je te ontwikkelen

    • Werken in prachtige keukens die zijn voorzien van alle gemakken

    • Samenwerken met gezellige en hardwerkende collega’s

    • Jezelf blijven ontwikkelen met behulp van trainingen

    • Borrels en gezelligheid met collega’s

    • Personeelskorting op de gehele kaart

    • Je kunt zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid

    • Je kiest de juiste prioriteiten, werkt resultaatgericht en houdt het overzicht

    • Je weet hoe je overkoepelend meerdere teams moet managen

    • Je bent creatief, kan snel anticiperen en denkt in oplossingen

    • Je hebt uitgebreide kennis van HACCP en hebt hygiëne hoog in het vaandel staan

    • Je kunt je bezig houden met vergaderen, bellen en mailen maar vergeet belangrijke zaken op de werkvloer niet uit het oog

    • Je beschikt over een uitstekend inzicht in inkoop en beschouwt de financiële gezondheid van de bedrijven als leidende factor

    • Je weet wanneer je iemand kunt vertrouwen en durft belangrijke zaken te delegeren aan je collega's

    • Je bent communicatief sterk en niet bang om de leiding te nemen of je ongezouten mening te geven

    • Je bent woonachtig in Eindhoven of nabije omgeving (< 35km)

    • Heb je een passend diploma? Dan is dat een dikke pré!

  • Je gaat aan de slag voor drie verschillende horeca-concepten in Eindhoven.

    Stadscafé Spijker is een begrip in Eindhoven. Je kunt er proosten met een van de 100+ speciaalbieren, genieten van 3 gangen voor 29,95, borrelen met bites aan de bar, flipperen aan de flipperkast, feesten tot diep in de nacht, pubquizen met vrienden of relaxen met een cocktail.

    Bij Thomas Eindhoven vier je het leven. Met een cocktail of fles bubbels, een High Tea of Shared Dining. Het monumentale pand is een echte eyecatcher en wordt van binnen gekenmerkt door de buitengewoon indrukwekkende muurkunstwerken.

    Diner Domes zijn een jaarlijks terugkerend en uniek evenement wat drie maanden per jaar plaatsvindt van november tot en met januari. Hierbij worden onze eilandterrassen getransformeerd in een winters dorp met transparante koepels waarin gasten sfeervol kunnen dineren.

    Voor wat betreft de toekomst zijn we op zoek naar soortgelijke grootschalige exploitaties. Manage je drie keukens naar behoren, dan zal een vierde keuken ook wel lukken, toch?

Enthousiast?

Solliciteer in een paar klikken door bijgaand formulier in te vullen. Vergeet niet om je CV mee te sturen. Gelukt? We laten snel van ons horen.