fbpx
Menu Close

Zondagmiddag Brunch in Eindhoven

Brunch op zondagmiddag in Eindhoven? Thomas heeft een fantastisch arrangement. De zondag is zo’n heerlijke relaxdag, maar voor sommigen betekent het ook verveling. Om die verveling tegen te gaan, is er nu eindelijk een zondagmiddag brunch in Eindhoven. Mensen met kinderen, stelletjes, vriendengroepen: het is voor iedereen toegankelijk en voor iedereen even leuk. Thomas is een zaak bij uitstek waar mensen met een kinderwagen naar binnen kunnen. Dit vormt geen enkel probleem. Onze zaak is namelijk breed en lang genoeg. Niemand hoeft dus met een kinderwagen moeilijk te manoeuvreren. Dus ook voor jonge ouders is dit een geweldig alternatief voor de zondagmiddag.
zondagmiddag brunch

Je kunt aanschuiven bij de zondagmiddag brunch in Thomas vanaf 14.00 uur. En even lekker decadent doen met champagne, cava en oesters. In plaats van in een trainingsbroek op de bank naar de tv te zitten kijken. Er wordt gezorgd voor een heerlijke en relaxte sfeer, met lekkere jazzy en feelgood music. Behalve cava en champagnes zullen er ook verschillende wijnen en cocktails op het menu staan. Met daarbij leuke bijpassende gerechten, die vers voor je bereid worden.  En je kunt zelfs kiezen uit een visspecial die uit onze homarium ( leefsysteem voor schaaldieren) komt!

Één keer per maand wordt er extra uitgepakt. Naast de heerlijke gerechtjes, de bijpassende drankjes komt er een live muzikant, een saxofonist of speelt een sing and songwriter zijn eigen liedjes. Geen beter einde van de week, volgens ons!

RESERVEREN