We proosten graag met een biertje, maar een wijntje gaat er ook zeker wel in!

Witte-, rode-, rosé-, en speciaalwijn: wij hebben ze allemaal. Er is keuze uit heel veel verschillende wijnen. En dat voor maar €19,95 per persoon. Zeker voor de echte bourgondiërs is dit een aanrader. Vergezeld met vele bijzondere hapjes kun je een gezellige middag hebben met familie en vrienden. Om die hapjes weg te spoelen met een slokje wijn en dat allemaal op elkaar afgesteld. Op onze unieke locatie kun je zes dagen per week genieten van dit concept. Een High Wine in Eindhoven is iets dat je (vriendinnen)weekend, je bedrijfsborrel, of gewoon je dag nét die bijzondere twist geeft.

High Wine Thomas – €19,95

  • 1e wijn is een Cava met Oester
  • 2e wijn is een Gruner Veltliner met een borrelplank.
  • Laatste (3e) wijn is een Pinot Noir.

Voor een High Wine in Eindhoven moet je absoluut bij Thomas zijn. Niet alleen is Thomas een bijzonder pand, dat recent een complete make-over heeft gekregen, de gerechtjes die bij deze High Wine houden zijn ook niet standaard of saai. Niets is beter dan op die manier je High Wine beleven!

Deze High Wine kan in de winter natuurlijk gezellig bij ons binnen. En in de zomer kan er ook buiten op het terras genoten worden van onze bijzondere wijnen. Met de zon op je gezicht en een tafel voor je vol met heerlijke hapjes en wijn: beter kan toch gewoon niet?

De High Tea had al langer voet aan de grond, maar High Wines en High Beers krijgen steeds meer bekendheid. Vooral voor de fijnproever, de levensgenieter en gewoonweg degenen die enorm van alcohol houden, is dit een geweldig concept. Genieten met hoofdletter G.

Sinds kort bieden we ook een cocktail workshop aan, ook erg leuk om te doen met vrienden of vriendinnen!

 

RESERVEREN