Niets is er gezelliger dan een middagje theeleuten met je vriendinnen, familieleden, collega’s of een andere grote groep.

Naast dat de vernieuwde Thomas een lust voor het oog is, zijn onze hapjes dat natuurlijk ook! Kom genieten van zoetigheid, soep en hartige lekkernijen in verschillende rondes.

De Thomas – High Tea €19,50

  • Soepje vooraf
  • Etagère zoetigheden, vers fruit, hartige broodjes. Yoghurt met granola en bosvruchten.
  • Onbeperkt Thee.

Handgemaakt en puur van smaak. Geniet van sandwiches, zoete lekkernijen en een soepje. Maak nieuwe herinneringen met je familie, of droom weg met een warm glas thee, samen met je beste vriendinnen bij de high tea van Restaurant Thomas in Eindhoven. Terwijl jullie ondertussen de heerlijkste hapjes voor jullie neus krijgen.

Van Woensdag t/m Zondag serveert Thomas tussen 13 uur en 16 uur een uitgebreide high tea van hoog niveau. Geniet met je beste vriend(in) of met een grote groep van deze gezellige middag. Hou er wel rekening mee dat onze high tea minstens twee uur duurt. Mochten jullie haast hebben, geef dat dan alsjeblieft van tevoren even aan ons aan. Dan houden wij daar rekening mee. Kom ook naar thomas voor een heerlijke brunch, met vrienden, vriendinnen of lekker met partner en kids.

Voor €19,50 per persoon kun je al genieten van deze High Tea in Eindhoven bij Thomas. Reserveren is noodzakelijk. Zo zorgen we ervoor dat we goed voorbereid zijn en dat jullie de leukste, beste en lekkerste high tea krijgen die jullie maar wensen.
De hele middag kletsen met vriendinnen onder het genot van een heerlijke kop thee, zoetigheid en hartige mini-snacks. Het is dankzij Anna, de hertogin van Bedford, dat we dat schaamteloos kunnen doen.

RESERVEREN

Of heb je misschien meer interesse in de High Wine of High Beer? Kom langs of neem contact op voor de mogelijkheden!