De mannelijke en stoerdere tegenhanger van de high tea en de high wine.

Voor de échte liefhebber van bier, is een high beer-arrangement ideaal. Dus wil je met je vriendengroep iets nieuws proberen? Een leuke invulling geven aan een vrijgezellenfeest? Of gewoon gezellig een middag met je vrienden borrelen bij ons? Het kan allemaal. Voor maar  €19,95 per persoon krijg je verschillende rondes, met daarin hapjes die perfect bij de biersoorten passen die wij je aanbieden.

high beer eindhovenHigh Beer in de Thomas – €19,95

  • 1e biertje Grimbergen Blanche.
  • 2e biertje Strom en Bliksem (IPA) met een borrelplank.
  • 3e biertje is een Grimbergen Dubbel of Tripel.

Een simpel glaasje bier kan weleens gaan vervelen. Bij onze High Beer in Eindhoven kun je verschillende speciaalbieren proeven. Die je (wellicht) nog niet eerder hebt gehad. We hebben het volgende speciaalbier-menu voor je samengesteld: drie Grimbergen van de tap, Dubbel/Triple.Blond/Blanche/Weizen. Hierbij komen meerdere rondes met eten. Grimbergen is een Belgisch abdijbier. Het wordt gebrouwen door brouwerij Alken Maes in Alken. Een andere leuke activiteit om te doen bij Thomas is een cocktail workshop.

Een bierarrangement kan natuurlijk niet zonder bittergarnituur. Dat is als een zomer zonder zon. Of carnaval vieren zonder alcohol en verkleedpartijen. Maar ook nacho’s met kaas, guacamole, salsa en zure room kunnen niet missen. Laat je voor de rest verrassen door onze hapjes. Leun achterover en geniet vooral van je gezelschap, ons bijzondere pand en je biertjes!

Neem contact met ons op, of kom langs bij Thomas Café en Restaurant in Eindhoven.

RESERVEREN