Kom langs bij de Thomas voor een Cocktail workshop in Eindhoven.

Ideaal voor vriendinnen-weekenden, bedrijfsfeestjes, familiefeestjes of om cadeau te geven aan iemand. En méér dan ideaal voor vrijgezellenfeestjes. Dus wacht niet langer en schrijf je met je groep in!

Deelnemen kan vanaf 10 personen en de kosten daarvoor bedragen €28,50 per persoon. Voor dat bedrag krijgen jullie twee cocktails naar keuze, een uur uitleg van onze professionele cocktailshaker. Tijdens deze cursus krijgen jullie te horen wat de do’s and don’ts zijn in het vak. Op deze manier kun je thuis of bij je vrienden natuurlijk dé blits maken met wat je allemaal geleerd hebt! Jullie kunnen dit individueel doen, maar ook met groepjes. Dit is natuurlijk goed voor de teambuilding, de passie en ook de creativiteit.

Daarnaast mogen jullie natuurlijk ook zelf cocktails shaken en krijgen jullie uiteindelijk allemaal een heus Thomas Cocktail-certificaat. En een gouden handdruk. Deze cocktail workshop in Eindhoven is de ideale manier om jullie middag of avond wat extra’s te geven.

Graag wel van tevoren even bij ons reserveren. Neem contact met ons op of kom langs! Geen zin in alcohol? Kom dan langs voor een High Tea. Is er iemand zwanger? Lees dan meer over een Babyshower bij Thomas.

RESERVEREN