Ben jij de Club Manager die wij zoeken?!

Thomas is looking for you!! Een bijzonder concept verdient bijzonder personeel. Sinds augustus 2018 is Thomas Eindhoven volledig gerenoveerd en omgetoverd tot all-day concept.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een jonge, frisse maar vooral vrolijke manager die niets liever wil dan gas geven in onze prachtige zaak. Het restaurant wordt elke vrijdag en zaterdag rond 22u omgetoverd tot CLUB THOMAS met bijbehorende dj’s, lichtjockeys en entertainment. Samen met jou willen wij bouwen aan deze club en uitbreiden naar de donderdagavond met de studentenavond van Eindhoven en elke zondag een lazy-sunday evening. Ook bestaat er de mogelijkheid tot het organiseren van themafeesten, borrels, partijen, evenementen en festivals. Een veelzijdige job dus.

Wij zijn op zoek naar een clubmanager met ondernemersgeest, het enige wat je hiervoor nodig hebt is doorzettingsvermogen en de ambitie om met ons door te groeien om de zaak naar een hoger niveau te tillen. Het doel van onze clubmanager is dat elke gast met een lach naar buiten gaat, want plezier maken en brengen staat bij Thomas Eindhoven hoog in het vaandel.

 

Vereiste competenties:

  • Een feest kunnen bouwen.
  • Woonachtig in Eindhoven of in de directe omgeving.

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische organisatie met waanzinnige collega’s om je heen!

Salaris is in overeenstemming met

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan in de Thomas? Als jouw hart hiervan sneller gaat kloppen én je voldoet aan alle functie-eisen dan nodigen we je uit om te solliciteren. We lezen graag waarom we jou uit moeten nodigen voor een gesprek en zien in jouw CV graag terug welke ervaring je hebt. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact met ons op.