fbpx
Menu Close
blauwe munten thomas

Blauwe Munten

Blauwe muntjes bij de Thomas: je kent ze vast wel. In plaats van deze in je kast, je bureau of ergens in je portemonnee te laten zitten, kun je ze ook uitgeven.  Voor één muntje haal je bier en fris. Voor twee witte-, droge- en roséwijn. En voor drie een mixdrankje. Er is geen betere manier om je weekend of je stapavond te beginnen met gratis drank, toch? Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag na 00.00 uur worden deze muntjes uitgedeeld. Je krijgt per twee drankjes één muntje en daar kun je de volgende keer dat je bij ons komt stappen, gratis drank voor ‘kopen’.

Wij nemen de muntjes in tussen 22.00 en 00.00 uur. Dit is niet alleen een goede manier om je stapavond te starten, maar ook een makkelijke manier om wat nieuwe drankjes te proberen. Wat het kost je dus niets! Dus heb je altijd al eens een bijzonder mixdrankje willen proberen? Dan is dit jouw kans!

De blauwe muntjes zijn natuurlijk bekend bij jullie (want ze vallen nogal op), maar misschien heb je ook nog de welbekende blauwe muntjes thuis liggen. Ze kunnen ingeleverd worden voor gratis drank.

blauwe munten thomas