Ga je bijna bevallen? Of wil je voor je goede vriendin, lieve familielid of leuke collega een babyshower organiseren? Je kunt nu je babyshower vieren in Eindhoven bij café Thomas.

Je kunt nog éventjes met elkaar genieten van tijd samen, voordat die kleine er is. Het is een leuke manier om de zwangerschap te vieren, cadeaus te geven, en er een gezellige middag van te maken. Alles is mogelijk bij ons, op aanvraag. Wil je een heel relaxte, ontspannen en liefdevolle middag? Dan regelen we dat en houden we het mellow. Denk aan het maken van virgin cocktails, heerlijke hapjes en een lounge-sfeer. Zijn jullie juist een competitieve groep? Dan regelt Thomas ook dat. Denk aan het raden van de naam en datum.

Ook kun je genieten van lekkere hapjes, natuurlijk aangepast aan het ‘dieet’ van een zwangere dame. Mocht er een meisje op komst zijn, dan is ons pand met haar looks natuurlijk dé perfecte locatie. Maar ook een babyshower voor een jongetje kan bij ons gevierd worden: wij passen alles aan naar de wensen van de groep.

Een babyshower is een uit de Verenigde Staten overgewaaide traditie, die tegenwoordig ook bij ons niet meer weg te denken is in het zwangerschapstraject. Het allerleukst is het natuurlijk als je vriendin, zus, nicht of collega nergens van af weet en met een smoesje naar Thomas gelokt wordt. De beste tijd om een babyshower te organiseren is als de moeder zo’n 6 à 7 maanden zwanger is.
Ze voelt zich echt zwanger met haar mooie dikke buik en er kan niet zoveel meer mis gaan, maar ze is wel nog mobiel en ligt nog niet futloos op de bank te wachten op de eerste weeën. Dus wacht niet langer en kom met je vriendinnen de babyshower vieren in Eindhoven bij Thomas.

Reserveren kan online, via info@thomaseindhoven.nl of telefonisch via 040-8440344