31-08-2018: Dé datum dat Thomas in een nieuw jasje verschijnt! De plannen krijgen eindelijk vorm en terwijl Thomas onder handen wordt genomen door de bouwvakkers mogen wij gaan bouwen aan een topteam! Voor deze mooie plek zoeken wij een gezellige afwasser.

Jij bent onmisbaar in onze keuken! Zonder jou geen schone borden, zonder schone borden geen gerechten bij de gast op tafel! Zorg jij er samen met ons keukenteam voor dat elke gast vrolijk de deur uitloopt?

Thomas is dé plek voor lunch, borrel en diner; heerlijke (dag)verse producten op een mooi opgemaakt bord. In het weekend is Thomas vooral de hotspot voor een dansje en een heerlijk drankje; perfect gemixte cocktails en heerlijke beats van de DJ.

Wat verwachten we van je?

JIJ:

• hebt een grote glimlach die jij de hele dag laat stralen om ook onze gasten te laten stralen
• hebt een gedreven, energieke en enthousiaste werkhouding die je inzet om jouw collega’s te enthousiasmeren en onze gasten te vermaken.
• bent flexibel inzetbaar en bereid alle feestdagen te werken. Je bent in ieder geval 1 keer in het weekend en 1 dagdeel doordeweeks beschikbaar.

Wat bieden we?

WIJ

• geven jou een goed salaris
• laten jou werken in het prachtigste pand van Eindhoven in een compleet vernieuwde horecazaak voorzien van alle gemakken.
• geven je ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen Thomas of in één van onze andere zaken
• nemen je op in een fantastisch team met gezellige, hardwerkende collega’s waarbij we met z’n allen werken aan mooie resultaten. Bij ons worden resultaten beloont in dagjes uit, leuke trainingen en veel waardering.

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan in de Thomas? Als jouw hart hiervan sneller gaat kloppen én je voldoet aan alle functie-eisen dan nodigen we je uit om te solliciteren. We lezen graag waarom we jou uit moeten nodigen voor een gesprek en zien in jouw CV graag terug welke ervaring je hebt. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact met ons op.